Vestfold og Telemark hundesenter

Alle firebeintes kompetansesenter

Klinikk -Soleo AS

er en del av et tverrfaglig kompetansesenter fundamentert med en av Norges ledende innen fysikalsk behandling på dyr. Marie har drevet sin praksis siden 1995

Vår arbeidsmetodikk er basert på funksjons analyse av dyret. Undersøkelse og kartlegging. Vi har stort fokus på å se hvert dyr som det individet de er. Alle har forskjellige forutsetninger, utfordringer og muligheter. Vårt arbeide består da i å finne gode løsninger i form av hvilke metoder som er egnet for akkurat dette dyret. Vi jobber med manuell terapi, artikulasjon (osteopatiske prinsipper) ,laser, massasje, streching, svømming, pre-og postoperativt, balanse ball trening, tredemølle, veiledning og tilrettelegging. Vi er opptatt av forebyggende arbeide, og har stort fokus på dette. Våre kunder får opplæring i hvordan trene sitt eget dyr utenfor vår arena også. Det er viktig med samarbeid og samspill for å oppnå så optimale resultater som er mulig. Vi skreddersyr treningsprogram i henhold til skade og forutsetninger.

Vi underviser i faget fysio-og rehabilitering på dyr. Utdannelse og kompetanse hevning. Vi har opptak en gang i året. Våre studenter får fundamentert mye teori og praksis på senteret. Viktig å lære dette faget der det skjer. Se utdanning.

Vi leverer kurs, workshop og foredrag både på hund og hest. Om det er ønske om et slikt tilbud , så er det bare å ta kontakt med oss. Vi har også et undervisnings konsept sammen med Kittil Haugen..

 

Sneltvedtvegen 383

3719 Skien 

Hvem er vi ?

Marie Tobiassen

Klikk for å sende e-post

Tlf 0047 913 23 295

Nina Neergaard

Klikk for å sende e-post

Tlf 0047 412 17 708

 

Ring OSS

0047 913 23 295